Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w wyborze wykrywacza

pablo-pablo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Noszę się z zamiarem zakupu wykrywacza i bardzo proszę o pomoc!

Przeznaczenie: poszukiwanie monet na plaży, przeszukanie przydomowego ogródka (odznaki, monety, psie numerki i inne metale kolorowe) - militarka mnie raczej nie interesuje!

Cena: max 500zł (wiem ze to niewiele ale na droższy mnie nie stać :)

Na razie na oku mam Garrett ACE 150, Anticus firmy Armand ewentualnie FORTEC DM-X25.

Co lepiej wybrać do mojego zastosowania, ew. co możecie polecić innego?
Napisano
Witam.
Z modeli, które wymieniłeś, sensowny wydaje się być jedynie ACE 150. Forteca miał znajomy i nie polecam. O Armandzie się nie wypowiem, bo go w ręku nie miałem. W podanej przez Ciebie kwocie trudno o coś lepszego niż ACE. Może dozbieraj chociaż do ACE 250?
Pozdrawiam.
Napisano
Dokładnie Ace to dobry wybór i ogólnie dobry sprzęt w tej cenie ale postaraj się dozbierać z 200 zł i kupisz Ace 250. Jeśli nie wiesz jaka jest różnica między nimi to 2 wątki wyżej masz wytłumaczenie. Co do armanda to poczytaj dość przydługawy i nadal aktualny wątek pt. czy warto kupić wykrywacz ARMAND PROSPECTOR" nie jets może to to samo co Anticus ale w tym wątku nie tylko rozmawia się o Prospectorze ;).
  • 9 months later...
Napisano
Panowie ,
nie chciałbym Koledze nic sugerować, ale może właśnie Anticus byłby dobry na początek.
Teraz Armand ma promocję na ten sprzęt- a może jeszcze coś uda się koledze ponegocjować?
Dobre i 50zł w dół.
Ja uważam,że można spróbować,
choćby ze względu na wsparcie producenta- w razie czego...
Napisano
Kup sobie na początek najtańszy jakiś model żeby praktyki trochę nabrać 200-300zl czy wydasz 200zł czy 500zł tak kupisz wykrywacz dla początkujących ,a najlepiej kup używany dużo nie stracisz.bikemax771
Napisano
kup sobie uzywke gareta 150 już za 300-400 można trafić używkę w niezlym stanie,kumpel moj chodzi już ktoryś sezon i naprawde kopie superowe fanty...kupił rownież używke i jest zadowolony..
Napisano
Koniecznie Garrett 150, chyba że dołożysz trochę, naprawdę niewiele i masz kupisz Garretta 250 to masz sprzęt na długi czas i przynajmniej się nie zrazisz do chodzenia, bo tym coś przynajmniej znajdziesz. Nie patrz czasem na jakieś zwykłe niewoadomego pochodzenia wykrywacze - szkoda czasu, zabawy i pieniędzy. Powodzenia!
  • 3 weeks later...
Napisano
Polecam Rutusa Solarisa sprzęt najlepszej klasy. W rękach doświadczonego poszukiwacza to idealna maszynka na drobnicę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie