GzesioB Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2010 To jest element mocujący obręcz do hełmu.Mam prośbę do posiadaczy oryginalnego elementu o podanie wymiarów zaznaczonych na rysunku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Mierzyłem na pordzewiałych wąsach, bo takie akurat miałem pod ręką. Jest więc opcja, że nie wyszło mi to super doskonale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Ups, pierwszy błąd, bo A= <6Nie wiem dokładnie ile wynosi ta dziurka, ale 6mm ma główka od nitu, a nie otwór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2010 Dzięki serdeczne.A otwór ma 3,5 mm - nie pasują znormalizowane nity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Proszę Cię bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.