Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 Wejście 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 Drugi obiekt jest gorzej zachowany ale moim zdaniem ciekawszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 Wejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 przepraszam.to jest 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 Oba poprzednie zdjęcia to było 7.Tutaj jest wyjście ze schronu.Zdjęcie wyszło dosyć ciekawie.PS.Aby nie było zbędnych pytań w stylu Jaki cel ma ten wątek?",O co tu chodzi?",Co tu chciałeś pokazać?" mówię od razu.Wątek założyłem po to aby pokazywać Szczecińskie fortyfikacje i podziemia.To też robię i nie należy się tego moim zdaniem czepiać.Informacja dla ciekawskich:Te dwa schrony są tylko dwójką z wielu.W tym rejonie schrony umieszczone są jeden przy drugim ponieważ w czasie wojny była tu fabryka silników do Junkersów.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 W sumie fotki są ciekawe -dzieki za zamieszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Ciekawe!Te pozostałe też zapodasz?Czy może są nie dostępne,bądż totalnie zniszczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Przechodziłem dzisiaj przez szpital....od razu mi się w oczy rzuciło.Jest ich tam KILKADZIESIĄT!!!!! :):)LUFTSCHUTZ-MANNESMANN - wywietrznik w schronach LS-KellerPS.Na mieście żadnego nie widziałem a w jednym szpitalu ich pełno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Może to się nie tyczy fortyfikacji ale też fajna ciekawostka z tego szpitala.Poniemieckie płaskorzeźby w drewnie na zewnętrznych ścianach szpitala.Na tej płaskorzeźbie widać dziewczyny z BDM i chłopaków z Hitlerjugend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Ten po lewej to nie wiem kto ale ci dalej to z Kriegsmarine i Luftwaffe :)PS.Do schronów jeszcze nie łaziłem ale obiecuję ,że zdjęcia będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.