Kiczka1111 Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2010 WitamOstatnio zacząłem się interesować kampanią wrześniową. Chciałem obejrzeć jakiś dobry program lub film który mnie czegoś nauczy ;)Ja osobiście polecam sensacje XX wieku - Kutrzebahttp://www.youtube.com/watch?v=VGH35hcYHL0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Historii w/g Wołoszańskiego to Ty się nie ucz. Poczytaj trochę książek a dowiesz się więcej prawdy o 1939 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2010 a jakie książki polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Sprecyzuj, co Cię najbardziej interesuje, jaki region, armia czy rodzaj sił zbrojnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.