vojtaz2 Napisano 30 Październik 2010 Autor Share Napisano 30 Październik 2010 Dziś padł hit dnia i okolic, szok i nic więcej, to na ostatniej fotce zaprezentuje, tu jak widać hełmik, krótko po 7 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Październik 2010 Autor Share Napisano 30 Październik 2010 zdrowa skorupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Październik 2010 Autor Share Napisano 30 Październik 2010 fasunek też był. Ten hełm to jeszcze nic jak na dziś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Październik 2010 Autor Share Napisano 30 Październik 2010 Trafienie mojego kolegi Radina z Czech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Październik 2010 Autor Share Napisano 30 Październik 2010 Jutro poprawiamy :) jutro musi być poklad (skarb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Październik 2010 Autor Share Napisano 30 Październik 2010 Ja piękną spinkę do rękawa trafiłem próba 835 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Październik 2010 Autor Share Napisano 30 Październik 2010 Kazika trafienie, stawiacz min dziś wygrał i jest hitem dnia, co oni tu robili na naszym terenie, fajnie jest poznawać historię której nie opisali dokładnie w książkach. Po za tym stawiacz min jest w dwóch częściach, bo go pługiem na polu potraktowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Vojtaz2 jak to nie problem pokaż fotke stawiacza min po oczyszczeniu. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Październik 2010 Autor Share Napisano 31 Październik 2010 dziś taka klamra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Październik 2010 Autor Share Napisano 31 Październik 2010 znalazłem ten brakujący kawałek, jutro biorę się prostowanie tej klamerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Listopad 2010 Autor Share Napisano 1 Listopad 2010 po umyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Listopad 2010 Autor Share Napisano 1 Listopad 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Listopad 2010 Autor Share Napisano 1 Listopad 2010 Drobnica z soboty i niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Listopad 2010 Autor Share Napisano 1 Listopad 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Listopad 2010 Autor Share Napisano 1 Listopad 2010 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Listopad 2010 Autor Share Napisano 4 Listopad 2010 zapomniałem, więc wklejam i pokazuje taką ładną plombę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Listopad 2010 Autor Share Napisano 4 Listopad 2010 o taki ładny ptak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 Zaczynam podejrzewać, że pojechalismy nie tam gdzie potrzeba poprzednim razem ;pSuper Fanty Wojtas. Cieszą oko. Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Listopad 2010 Autor Share Napisano 4 Listopad 2010 Kręcę się po tej samej okolicy co ostatnio,teraz skradam się:) aż pod same gospodarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 Trafienie kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 taki se medal trafiłem:) w sumie dwa wykopałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 drugi medal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 po umyciu medal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 franc józef? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.