vojtaz2 Napisano 23 Listopad 2010 Autor Share Napisano 23 Listopad 2010 porcelanka jest calutka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Listopad 2010 Autor Share Napisano 23 Listopad 2010 kufelek posiada napisy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Listopad 2010 Autor Share Napisano 23 Listopad 2010 napis prawdopodobnie oznacza: restauracja na zielonej łące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 Witajcie. Dzisiejsze trafienie, oprócz trochę łusek i odłamków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Siema vojtaz i co byliscie w tym lesie na tych okopach tam co mówiłes ?? miedzy polsko czeską granica ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 pogratulować...naprawde bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 vojtaz zakończ już sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 29 Listopad 2010 Autor Share Napisano 29 Listopad 2010 :) dodaję bo zapomniałem wczoraj, zmasakrowana łuska z mausera, prawdopodobnie wada karabinu, spłonka zbita. gersemi sezon jeszcze nie zakończony co prawda śniegiem u nas dowaliło że ledwo się chodzi:) ale od poniedziałku ocieplenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 czyżbyś jeszcze zamierzał się w tym roku na wykopki wybrać?? z tym poniedziałkowym ociepleniem...pożyjemy - zobaczymy ;)a teraz herbatka z prądzikiem, ciepłe kapcie i wspomnienia po mijającym sezonie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake170381 Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Nie no vojtaz sozonu nie zakancza bo czeka jak ja na swieta przyjade i mi pokaze te schowki ;) Tobie juz pokazal, teraz moja kolej...Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 Czesi dają radę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 nie można mówić o końcu sezonu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 trzeba się tylko zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 5 zasad szukania w zimę: Pět zásad pro hledání v zimě 1. Většina detektorů je schopna pracovat do -10°C. V tomto ohledu jsou na tom hůře přístroje s LCD, u kterých dochází k zamrzání" zobrazovaných údajů. U nich byste určitě ve větších mrazech chodit neměli. 2. Berte si sebou náhradní baterie, mráz akumulátorům vůbec nesvědčí a jejich kapacita rychle klesá 3. Po návratu domů nikdy nenoste detektor do vyhřáté místnosti. Zde hrozí, že při takové rychlé změně teplot uvnitř detektoru zkondenzuje vodní pára. Detektor je nejlepší položit alespoň na pár desítek minut do nějaké chladné chodby. 4. Pamatujte na to, že v mrazu je řada plastů výrazně křehčích. Díky tomu se u mnoha přístrojů dá lehce urazit loketní opěrka nebo odštípnout krytka sondy. 5. Pokud se Vám zdá, že detektor díky teplotě nepracuje správně, přerušte hledání a dál přístroj ani sebe netrapte :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Vojtaz wariacie,wiedziałem,że nie odpuścisz:)Ale miło popatrzeć,jak ktoś dalej walczy...Pozdrawiam całą ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 prawie jak sporty ekstremalne eksploracja czy odśnieżanie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 :-) jedni odśnieżają drudzy eksplorują :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pako151515 Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Ładne asy z was :D chyba mieliście pewniaka, że odśnieżaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 Pewniak Pewniak, ale nie mogę zdradzać szczegółów, miejscówka nie moja, jakby była moja to by zaraz były by foty fantów:) przecież mnie znacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pako151515 Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Nie musisz zdradzać szczegółów bo i tak mieszkam po drugiej stronie polski:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.