mauser90r Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 ja piernicze, pozazdrościć takich znajdek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 Wojtaz przegiołeś,fanty zajefane.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j. Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 Ja sie pytam gdzie jest zloto?:))Gdybym mial konto na Thesaurusie to bym nominowal do fanta roku http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?p=39466#39466:)Gratuluje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Listopad 2010 Autor Share Napisano 12 Listopad 2010 No świetny pomysł już się dokonuje rejestracja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 13 Listopad 2010 Share Napisano 13 Listopad 2010 Fajny filmik:)Jakie były grawerki na obrączkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Share Napisano 13 Listopad 2010 z tego co pamiętam r.r ?. 7.1924 kolega się wypowie inna miała inną datę ale rocznik ten sam, a to dziwne bo jakby był komplet to by miał tą samą datę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Share Napisano 13 Listopad 2010 A dziś trafiłem księcia,króla :) sam nie wiem co to jest ale jest to sreberko z 1790 roku. nominał VI. dałem na odpowiedni dział identyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Share Napisano 13 Listopad 2010 rewersik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 13 Listopad 2010 Share Napisano 13 Listopad 2010 No pięknie:)Motaj miejsca w szkole.Jedzie mocna ekipa z Wrocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizing Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Raczej napalona na skarby :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRaDo Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Witam,Panowie coś pięknego. Normalnie znajdka życia. Aż zazdrość zżera :)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 14 Listopad 2010 Autor Share Napisano 14 Listopad 2010 Skryta bierze udział w konkursie i mam nadzieje że pomożecie w wygraniu 1 miejsca:) pozycja 12. podano poniżej fotki link do większej liczby fotek no i oraz link do słynnego filmiku. http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?p=39466#39466 KaRaDo dzięki, udało się naszemu koledze, też mu zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Wasz filmik 2 kapitalny i trafienie !a mogło być takhttp://www.youtube.com/watch?v=jKZpE9E5L3E&NR=1pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Listopad 2010 Autor Share Napisano 15 Listopad 2010 Ha ha ha dobre:) zegarki :) Czekajcie do środy ja wam pokażę niech tylko wrócę z poszukiwań z workiem królewskiego złota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 vojtaz pokaż im nasze skryty z wczoraj :D albo lepiej nie bo się wszyscy załamią :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 Winiu17 napiszę tyle co mogę,co na to pozwala obcokrajowiec, nie chciał żebym robił fotki, a więc wyszło 56 monet srebrnych z datami od 1600 do 1700 , duże monetki, prawdopodobnie talary z takim krzyżem na rewersie.A dziś klamrę SA trafił nasz bohater ostatniej skryty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 saperkę trafił poldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 Poldek dobry kolega i podzielił się z kolegom z Czech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 Ja wykopałem ładny kufel i butelkę po mineralce którą podarowałem koledze z Czech, na koniec wyszła jeszcze butelka po piwie, jutro umyję i wrzucę fotki. To na tyle dziś. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 gratuluję znajdek,dla mnie rewelacja można powiedzieć strzal życia...pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Listopad 2010 Autor Share Napisano 22 Listopad 2010 Udało mi się odkupić od Czecha koło do panzer III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Listopad 2010 Autor Share Napisano 22 Listopad 2010 :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 22 Listopad 2010 Share Napisano 22 Listopad 2010 Lux fanty, aż zazdrość bierze jak się ogląda. Ale mogli byście już założyć III część tego zacnego wątku bo trochę długo się ładuje.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Listopad 2010 Autor Share Napisano 22 Listopad 2010 Daro Shadow cieszę się że ci się podoba ten wątek z fantami, przebolejmy te długie ładowanie wątku, już tuż tuż 2011 rok.A po jutrze ma przyjść wielka zima. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Listopad 2010 Autor Share Napisano 23 Listopad 2010 obiecane fotki butelki po piwku i kufelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.