vojtaz2 Napisano 10 Listopad 2010 Autor Share Napisano 10 Listopad 2010 taką samą maskę widziałem na filmiku ruskie wykopki. Nie wiadomo ile lat ma ta maska, podobne mam na strychu, tego ruskiego szmelcu się wszędzie wala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 10 Listopad 2010 Autor Share Napisano 10 Listopad 2010 W 43 sekundzie na filmiku widać podobną maskę:) http://www.youtube.com/watch?v=bo2eQC3t_nM&p=8FAE53611F3DB51B&playnext=1&index=41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 UWAGA UWAGA kolega gersemi rozłożył dziś nas na łopatki :)zaczynamy oto foto numer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 wieko mu odpadło przy kopaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 słoik był nakryty garnkiem emaliowanym w którym były jakieś papiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 łącznie 1000 marek w papierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 dobrze wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 a tak wygląda pusty słoik :) :) cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 Bardzo dużo sreberek :) :) :) gersemi po prostu mocno gratuluję CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 dwu i pięciu markówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 wstępne przeglądanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 O ooo i były też dwie złote obrączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 Łącznie 119 monet srebrnych. Po prostu gratulujemy trafienia :) gersemi przyjeżdżaj częściej na wspólne wypady do Czech, zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 GRATULACJE. Po za tym ładuję filmik, do wieczora się naładuje i umieszczę link, każdy będzie mógł zobaczyć wideo z odkrycia tej skrytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 Panowie zrobcie juz cz.3...super trafienie gratulacje ja cos podobnego tez przezylem tyle ze o ponad polowe mniej ale uczucie jest pienke:D nie zapomne tego i czekam na nastepny shhoot! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 no no piknie tyle sreberek na raz czekam na filmikpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 No pięknieeee Gersemi.Złoty Strzał rzekłbym.GRATULUJĘ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 gratulacje !! eleganckie trafienie. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 Fajnie było to zobaczyć na żywo ale teraz żeby zasnąć będę musiał wypic kilka piwek pozdr. dla ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 Super trafienie Wojtek po niedzieli wpadam do ciebie na kilka dni .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 No no gratulujemy naszemu koledze, Jeszcze 20 min i filmik będzie. daro2904 jesteś zawsze mile widziany w naszych stronach:)Argentum ja już po 4 czeskich piwach i muszę skoczyć po 4 polskie piwa, tak jak dziś wam mówiłem że muszę 8 piw wypić żeby dobrze spać ;-) anabol627 Tobie też bardzo gratuluje tej obrączki, widziałem, super trafienie Stizek nie daję 3 części bo już rok się kończy :) Od przyszłego roku: Nasze Odkrycia Czechy 2011 ( już nie moje tylko dlatego Nasze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 Vojtaz potwierdzam przybycie na przyszły weekend.Zabieram parę osób.Gersemi to chyba pije ze szczęścia i wcale Mu się nie dziwię.Teraz chyba nie żałuje,że nie był w sobotę;)Co tam czeskie piwa.Trzeba wrócić do tej blondynki:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 nie pocieszaj :) :) zasrane you tube napisało mi tak Twój plik został przesłany. Film wideo jest teraz przetwarzany..." muszę czekać jak przetworzą filmik, ostatnio nie czekałem tak długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 vojtaz2 no piękne trafienie.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 Cierpliwość popłaca.Poczekamy,zobaczymy,koleżankę odwiedzimy.Muszę uważać na ślubną,bo ostatnio często czyta posty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.