Skocz do zawartości

midas vs smętek który wybrac?

milosz72

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam na celu kupienie nowej wykrywki i mam na oku 2 sprzęty hs3 i midasa proszeo opinie bardziej wolałbym aby sie skupic na midasie bo smętek ma połowe forum na swoj temat
pzdr miłosz
Napisano
Witam. Widziałem w niedziele, jak pawel888 ciągnie fanty smętkiem:-) Byłem zaskoczony jak wyciągał drobnice i większe graty. Smętek bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Mimo że sam nie jestem posiadaczem, to jednak polecam HS3
Napisano
Co do Smętka HS-3 - ludzie go naprawdę chwalą.
Ale szczerze przyznam ze sam z nim rok chodzilem i to byla raczej masakra a nie przyjemnosc :) Reasumując ; totalna pomyłka.
Zalowalem ze nie wzialem ace 250 na start! On dobry na kolor ale i militarke ciagnie niezle. Duzo znajomych z nim chodzi. Smetek to 0 dyskryminacji,wielka cewka i okopiesz się. Mysle ze midas = to samo, choc w rece nie mialem, lepiej kup ace i nie zaluj. Przynajmniej ominie cie zmiana wykrywki,stracone nerwy etc. Ja przechodzilem z hs3,poprzez w5900 di pro sl do Proximy i tak juz zostanie. Gigantyczna roznica, a z ace czesto smigam i jest git. Pozdrawiam.
Napisano
Zero dyskryminacji?
Słyszałem o modelach które podobno miały słabą dyskryminację. Trzeba po prostu dobrze trafić. Na co dzień mam doczynienie z 6 sztukami Hs-3, we wszystkich dyskryminacja działa bardzo dobrze. Nie rozumiem o co chodzi z tym brakiem dyskryminacji.
Co do wielkich cewek, jest ich aż 4 rozmiary więc każdy może dobrać wedle uznania.
<pozdro
Napisano
Ja tylko wyrazam swoja opinie ktorej nikt nie zmieni. Oczywiscie kolega nie musi sluchac,zobi co zechce,mi to obojetne - jednakze chcialem pomoc i jesli moj post cos zmienia lub choc poddaje watpliwosci swietnosc hsc3 to super.

To dziadostwo jak na 850zl biorac pod uwage inny sprzet np jakies uzywki. I niech sobie mysla wlasciciele hs3 co chca wiem co mowie, wiem jak najczesciej wygladaja wasze wykopki. doly 1x1m a w srodku luski. Choc to ponoc prawda z ta lepsza i gorsza dysk. bo sa to wykrywki prosto od pana Henryka,czasem wystarczy odeslac na przeglad.
Napisano
ps; Działasz może w jakiejś ekipie saperskiej? bo pojecie dyskryminacja dziala dobrze - to zalezy od poszczegolnych ludzi i wymagan. za 850 zl {jak dobrze trafisz} to spoko a a jak nie? dezyzja nalezy do kolegi. kazady sprzet jest dobry dla zadowolonego z wykrywki kopacza. i na tym zakonczmy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie