Tomek1153 Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Napisano 13 Czerwiec 2010 Kieliszek z takim znakiem się trafił, srebrny pozłacany.proszę o jakies info o tym znaku.Kieliszek jest wyprostowany(ile się dało), niestety ale czas go troszkę zniszczył
Tomek1153 Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Napisano 13 Czerwiec 2010 Za młody jestem żeby pamiętać jakieś tam monopole :). Faktycznie jest to nasadka ale aluminiowa. Byłem przekonany że to srebro... Dzięki za id. Pozdrawiam
Tomek1153 Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Napisano 13 Czerwiec 2010 Kieliszek z takim znakiem się trafił, srebrny pozłacany.proszę o jakies info o tym znaku.Kieliszek jest wyprostowany(ile się dało), niestety ale czas go troszkę zniszczył
Tomek1153 Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Napisano 13 Czerwiec 2010 Brak jakichkolwiek punc tylko ten znaczek.Z racji słabego zdjęcia przerysowałem znak w gimpie
Luftlander Napisano 13 Czerwiec 2010 Napisano 13 Czerwiec 2010 Znaczek niewątpliwie NSV Nationalsozialistische Volkswohlfahrt; Narodowosocjalistyczna Ludowa Opieka Społeczna.http://www.dws-xip.pl/reich/nsv/nsv.html
Pytanie
Tomek1153
Kieliszek z takim znakiem się trafił, srebrny pozłacany.
proszę o jakies info o tym znaku.
Kieliszek jest wyprostowany(ile się dało), niestety ale czas go troszkę zniszczył
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.