Skocz do zawartości

wspólne wykopki w Holandii

medvil

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Chłopaki!!!! mieszkam w Emden po drugiej stronie granicy, do Groningen ma 50km to pryszcz, prosze zabieżcie mnie gdzieś na wykopki bo mi styki w gti zasniedzieja , gdzie ja mam tu kopac jak wokoło same łąki krowy i krowie placki ?????
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 8 months later...
Napisano
Witam, mieszkam w Meijel (limburg), mam ace 250 chętnie się wybiorę na poszukiwania. Szukałem tutaj w lesie to same Breneki i odłamki artyleryjskie.
  • 3 weeks later...
Napisano
Ja ostatnio znalazłem na polu monetkę miedzianą. Na awersie są dwie litery FP (?) nad nimi korona. Może ktoś wie co to za monetka. Niestety nie mam fotki.
Nie ma nikogo chętnego z okolicy" na wspólne wykopki?
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Napisano
Szukam chetnych na wypad do Belgii, termin dowolny, do uzgodnienia, najlepiej weekend, wyjazd rano, wykopki i powrot, mam auto mieszkam w okolicy rotterdamu, 4 miejsca w aucie, klasycznie zrzuta na wache i wio ;) od rana do wieczora a ze lato to dzien dlugi. KONTAKT NA EMAIL
tfalkowski2@gmail.com
  • 1 year later...
Napisano
Witam. Odświeżam temat, jeśli jest ktoś chętny na wspólne wykopki w Holandii to proszę o kontakt. Mieszkam w Venlo ( l
Limburgia)

karolellolitok@gmail.com
  • 8 months later...
  • 7 months later...
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie