Na forum zaglądam praktycznie od momentu jego powstania jednak po raz pierwszy muszę odwołać się do bezkresnej wiedzy zbiorowej forumowiczów.
Nie jestem szalonym poszukiwaczem a raczej osobą która nie może obojętnie przejść obok ciekawego żelastwa . Lubię się bawić w odnawianie drobiazgów motocyklowych , trochę piaskuję skiełkuje aluminium, lubię polerować . Idealną zabawą są stare gaźniki, kontrolki, kraniki. Jednak największą Radochnę czerpię z centrowania kółek . Na co dzień śmigam 50letnią Kaśką. Zawodowo dziesięć zawodów , jedenasta bieda i praca w systemie 3 do przodu 2 do tyłu! Czasem coś kupię , bywa, że coś sprzedam na ALLEGRO. Na pułkach mam sporo różnych gratów i jak na razie wiem co mam.
Jednak ostatnio trafiły mi się 2 fanty które mnie pokonały. Kupiłem niedawno komara 232 i dostałem do niego bagażnik od AVO ( tak twierdził sprzedający) Jednak po miesiącu poszukiwań nie mam pojęcia od czego on jest . Wiem tylko na pewno , że nie od avo. Przejrzałem setki zdjęć. Począwszy od trzyliterówek dkw nsu bmw itp. Przez Podkowy , Torneda i Moye po san sou pap, terroty i inne dziwne bohmerlandy ….. I nic!
Więc albo mnie zaćmiło i przeoczyłem jakiś banał albo.. Ten facet od komar sam pospawał sobie w szopce bagażnik na próbę ?!
Jeśli chodzi o wymiary bagażnika.
To 39cm x 21cm wysokość 35 cm
Prośbę o identyfikację drugiego znaleziska zamieszczę w najbliższym czasie.
Pytanie
SPPILOT
Na forum zaglądam praktycznie od momentu jego powstania jednak po raz pierwszy muszę odwołać się do bezkresnej wiedzy zbiorowej forumowiczów.
Nie jestem szalonym poszukiwaczem a raczej osobą która nie może obojętnie przejść obok ciekawego żelastwa . Lubię się bawić w odnawianie drobiazgów motocyklowych , trochę piaskuję skiełkuje aluminium, lubię polerować . Idealną zabawą są stare gaźniki, kontrolki, kraniki. Jednak największą Radochnę czerpię z centrowania kółek . Na co dzień śmigam 50letnią Kaśką. Zawodowo dziesięć zawodów , jedenasta bieda i praca w systemie 3 do przodu 2 do tyłu! Czasem coś kupię , bywa, że coś sprzedam na ALLEGRO. Na pułkach mam sporo różnych gratów i jak na razie wiem co mam.
Jednak ostatnio trafiły mi się 2 fanty które mnie pokonały.
Kupiłem niedawno komara 232 i dostałem do niego bagażnik od AVO ( tak twierdził sprzedający)
Jednak po miesiącu poszukiwań nie mam pojęcia od czego on jest . Wiem tylko na pewno , że nie od avo. Przejrzałem setki zdjęć. Począwszy od trzyliterówek dkw nsu bmw itp. Przez Podkowy , Torneda i Moye po san sou pap, terroty i inne dziwne bohmerlandy ….. I nic!
Więc albo mnie zaćmiło i przeoczyłem jakiś banał albo.. Ten facet od komar sam pospawał sobie w szopce bagażnik na próbę ?!
Jeśli chodzi o wymiary bagażnika.
To 39cm x 21cm wysokość 35 cm
Prośbę o identyfikację drugiego znaleziska zamieszczę w najbliższym czasie.
Z góry dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam!
SPPILOT
.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.