czerkies Napisano 31 Maj 2010 Autor Napisano 31 Maj 2010 Witam, niedawno znajomy pracujący na stałe w reichu, znając moje kawaleryjskie upodobania, przywiózł mi takie oto siodło...Sygnatur się nie dopatrzyłem, wygląda na wojskowe wykonanie. Bardzo proszę znawców tematu o pomoc w ID. Pozdrawiam!
czerkies Napisano 31 Maj 2010 Autor Napisano 31 Maj 2010 Witam, niedawno znajomy pracujący na stałe w reichu, znając moje kawaleryjskie upodobania, przywiózł mi takie oto siodło...Sygnatur się nie dopatrzyłem, wygląda na wojskowe wykonanie. Bardzo proszę znawców tematu o pomoc w ID. Pozdrawiam!
herman1984 Napisano 31 Maj 2010 Napisano 31 Maj 2010 http://www.lovettartillery.com/German%20Artillery%20Related%20Equipment.htmlMoże tu coś trafisz,pierwsza kolumna z prawej.Pozdro.
jankes81 Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Witam to może być francuskie siodło artyleryjskie lub kawalerii koniec XIX poczatek XX wieku
Pytanie
czerkies
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.