Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Witam. Chciałbym prezentować w tym wątku znajdki moje i znajomych z Operacji Przasnyskiej ale i nie tylko. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Okopy pruskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Albo raczej znaleziska z tych okopów. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Bagnet z pozycji Carskich a reszta na zdjęciu z pozycji Niemieckich (czy tam pruskich) jak kto woli. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Łuska kolegi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 4 srebrne Grosiaki pruskie, guzik i oliwiarka bodajże od maxima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Nawet jeszcze sporo oleju w niej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Jakaś obrączka nawet fajna. Z okopów pruskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Ort gdański Zygmunta III Wazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Z pozycji Carskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Znaleziony na pozycjach Carskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Dwie saperki Pruskie i łuska ale już powojenna lotnicza chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Do tego duuużo ponad 100 sztuk amunicji do ckm, która poszła w ziemię z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Byłbym wdzięczny jakby ktoś zamieścił kilka fotek znalezisk z Bitew Przasnyskich bo to moje okolice i jestem ciekaw co inni znajdują a słyszałem, że całkiem ładne fanty wychodzą z tej Bitwy ;). Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 dolna saperka jest carska nie pruska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 No możliwe na tym akurat się nie bardzo znam ale sądziłem, że to pruska bo gdzieś już taką widziałem i pisali, że to pruska. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.