papi Napisano 29 Maj 2010 Autor Napisano 29 Maj 2010 czy cewka hot shot 12 cali w whitesie xlt bedzie działać bez problemu na standartowych nastawach i programach? Mam możliwość kupić ja za około 430 zł , jest warta swojej ceny?
VanWorden Napisano 29 Maj 2010 Napisano 29 Maj 2010 Tak, będzie. Czy warta to pojęcie względne i choć lepiej by było gdybyś się zbliżył do 3 stów to trzeba przyznać, że ciężko ją namierzyć.PozdrawiamVW
papi Napisano 30 Maj 2010 Autor Napisano 30 Maj 2010 Vw Powiedz mi, na co się nastawić pracując z ta cewką, jaka jest jej charakterystyka czy zmieni się zasięg lepiej pokaże mniejsze przedmioty czy odwrotnie chodzi mi o praktyczne doświadczenie z ta cewką. Na pewno większy obszar terenu się obejdzie w tym samym czasie a co jeszcze o tej cewce powinienem wiedzieć?
VanWorden Napisano 30 Maj 2010 Napisano 30 Maj 2010 papi - nie chcę ściemniać bo nie miałem XLT w łapkach już hohoho a może i dłużej, ale jeśli dobrze pamiętam to sonda jest lekka, porównywalna wagowo do standardowej, ma nieco lepszy zasięg na monetki, choć jest jednak minimalnie mniej czuła na totalną drobnicę. Porównałbym ją do 12ki, którą Whites wypuścił do DFX/MXT. W nastawach jest tolerancyjna, ale nie pamiętam już czy można zaszaleć z mixerkiem tak jak na standardowej. Wydaje mi się, że mieliśmy z nią kogoś na Thesaurusie, więc może tam jeszcze popytaj.Pozdrawiam VW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.