Fossarius Napisano 26 Maj 2010 Autor Share Napisano 26 Maj 2010 Salve!Poszukuje kogos z Jeleniej Gory lub najblizszej okolicy, kto mialby ochote poszwedac sie tu i tam z wykrywaczem - w najblizszy Piatek, sobote i Niedziele. Wybieram sie odwiedzic swoje stare miejsca ale jestem otwarty na wszelkie propozycje:-) bedzie mi milo komus towarzyszycPozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fossarius Napisano 27 Maj 2010 Autor Share Napisano 27 Maj 2010 No nic chyba sobie podaruje kompanie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EAGLE11 Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Wykomp" się bo inaczej nikt się nie zgłosi na wspólne wykopki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Ja niestety ze żgorzelca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.