Kleeberczyk Napisano 24 Maj 2010 Autor Napisano 24 Maj 2010 Witam. Znalazłem takie coś prawdopodobnie dzwonek, znaleziony na poletku gdzie sporo monet i guzików wychodziło. czy istnieje możliwość określenia okresu z jakiego może to pochodzić ?Pozdrawiam...
Zwłoka Napisano 24 Maj 2010 Napisano 24 Maj 2010 Witam.Na 100% to nie jest dzwonek.Wyglada jak by grakowało tam raczki.ktora była mocowana w te dziurki za pomoca sworznia.Pozrdo
Zwłoka Napisano 24 Maj 2010 Napisano 24 Maj 2010 ale bardziej skałaniam sie do wypowiedzi przedmowcy ze to ze to jest uchwyt na kołeczko do stolika.Pozdro
Kleeberczyk Napisano 24 Maj 2010 Autor Napisano 24 Maj 2010 Witam. Znalazłem takie coś prawdopodobnie dzwonek, znaleziony na poletku gdzie sporo monet i guzików wychodziło. czy istnieje możliwość określenia okresu z jakiego może to pochodzić ?Pozdrawiam...
Pytanie
Kleeberczyk
Witam. Znalazłem takie coś prawdopodobnie dzwonek, znaleziony na poletku gdzie sporo monet i guzików wychodziło. czy istnieje możliwość określenia okresu z jakiego może to pochodzić ?
Pozdrawiam...
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.