Fahrenheit Napisano 24 Maj 2010 Autor Share Napisano 24 Maj 2010 Witam! Od niedawna jestem posiadaczem wykrywacza PROTON. A oto pierwsze fanty jakie nim znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahrenheit Napisano 24 Maj 2010 Autor Share Napisano 24 Maj 2010 Całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahrenheit Napisano 24 Maj 2010 Autor Share Napisano 24 Maj 2010 sorki nie załadowałem fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahrenheit Napisano 24 Maj 2010 Autor Share Napisano 24 Maj 2010 łuski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahrenheit Napisano 24 Maj 2010 Autor Share Napisano 24 Maj 2010 Zapalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahrenheit Napisano 24 Maj 2010 Autor Share Napisano 24 Maj 2010 Ogólnie szału nie ma. Miejsca, po których chodzę są niesamowicie zaśmiecone a i wybitnie ciekawych miejsc nie ma. Nie trafiłem jeszcze na starszą monetę niż prl'ak :) Łuski nie dość, że były w fatalnym stanie to jeszcze potraktowałem je druciakiem, teraz już tylko elektroliza. Co jeszcze, nóżka prawdopodobnie ze statywu, rączka od maszynki do golenia, 2 guziorki i odpustowa obrączka. Na razie bardzo biednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Le Chiffre Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 każdy na swój sposób zaczynał. Natomiast szał jest, bo zaczynasz się interesowac historią własnego regionu. Wielkie gratulacje z tego powodu. Przeszukuj stare mapy, naucz sie ich czytac i jazda w teren! Podpytuj znajomych grzybiarzy czy nie znajdywali w lasach dziwnych dołów, możliwości na znalezie miejsc bogatych w fanty masz wiele! Śle pozdrowienia z Białegostoku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2508 Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 Witam.Pamietaj że to wciąga i każdą wolną chwile bedziesz spedzał z wykrywką.Życzę udanych fantów.Pozdrowienia z sejneńszczyzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 http://polski.mapywig.org/news.phpprzejrzyj wigi lub szwabskie sztabówki swojego rejonu i szlej;pmłyny , wiatraki itp jeśli chodzi o moneciwa jeśli o militarke to pytaj ludzi o walki o wycofywanie się wojsk o obozowiskapopieram też lokalny patryiotyz ;d badanie własnej okolicy daje największą frajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.