Skocz do zawartości
  • 0

Identyfikator? Tabliczka znamionowa?

mnap86

Pytanie

Napisano

Tabliczka o rozmiarach 50mm na około 100 (jest zgięta), gruba 2,5mm. Wykonana z aluminium.

Obrazek przedstawia napis, po jego lewej stronie jest jakieś logo (nieczytelne, wygląda na jakieś L, moze coś więcej).

Z drugiej strony literek jest więcej. W pełni czytelne jest tylko VARNING:" dalej EJEO(z kropeczkami na górze)R, reszta nieczytelna. To znajduje się w dolnym lewym rogu wzdłuż spodu.

Pozyżej tego napisu jest widoczne: BROTT", reszta nieczytelna, chociaż wydaje mi się, że widać tam gdzieś T i R.

Powyżej: 10 MM, reszta nieczytelna.

Powyżej: SURP, reszta nieczytelna, ale wydaje mi się, że są tam N i Y miedzy innymi.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.ancra.com/

To jest to logo, ANCRA. Z tym, ze na mojej pod spodem pisze coś jeszcze zamiast INTERNATIONAL LLC"

Ancra International was founded in 1969 with your security in mind. We started with the mission to improve safety and security for the material handling industry and originally focused on the airline industry."

Tylko tyle znalazłem.

Ktoś ma jakiś pomysł co to może być? I skąd wzięło się w lesie?
Napisano
Kojarzy mi się z tabliczkami mocowanymi do kabla na dużych bebnach kablowych- z nazwa wytworcy, przekrojem zyly, rodzajem izolacji itp.
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie