werewolf Napisano 19 Maj 2010 Autor Share Napisano 19 Maj 2010 witamczy cena 40 zł za hełm albo usa(pewnie powojenny) albo belgijski to dobra cena? z wkładką i ogólnie niezłym stanie tak myślę...ewentualnie może ktoś wspomóc radą jak je rozróżnić a szybko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemianka Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 19 Maj 2010 Autor Share Napisano 19 Maj 2010 fotki nie mam póki co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 40 zł to 10 euro,ja za MK II belgijski z fasunkiem dałem 5 na brokancie w BXL-i.Cena atrakcyjna,a z tego co widziałem ostatnio to hełmów coraz mniej pojawia się w BXL.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.