Skocz do zawartości

potrzebuje fachowej pomocy przy wyborze zakupu wykrywacza za

NICO76

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich poszukiwaczy.mam taką prośbę czy możecie mi doradzić jaki wykrywacz wybrać żeby być niezawiedziony z wyboru.Chce kupić naprawdę coś dobrego,żeby po tygodniu się go nie pozbywać.Naprawdę głowa puchnie taki rynek zasypany różnorodnym sprzętem a raz już zostałem oszukany i zamiast porządnego sprzętu wcisnęli mi plażówkę i bujałem się po lasach bez rezultatu.
Napisano
Napisz kolego jakie są Twoje wymagania. Czego chcesz szukać i jaką kwota dysponujesz. Myślę, że współnymi siłami coś znajdziemy :)

pozdrawiam
Ejo
Napisano
zamiast porządnego sprzętu wcisnęli mi plażówkę i bujałem się po lasach bez rezultatu."

A mi raz, zamiast porzadnego samochodu, wcisneli kabriolet Porshe, i bujalem sie nim sto tysiecy razy wozac cegly na budowe. :)

Nie ma uniwersalnie dobrego cuda, rownie dobrze ze sprzetem na lasy bedziesz sie jak glupi bujal po plazach :) Zdecyduj sie moze do czego jest Ci sprzet potrzebny i koledzy doradza, a wtedy kupisz cos do tego celu do ktorego potrzebujesz.
Napisano
musisz określić jeszcze tylko zasobność twego portwela czyli innymi słowy ile kasy możesz wydać i napewno coś doradzimy pozdro!
Napisano
minelab jest dobry na monetki,na militarkę i głębsze zakopki już nie.
kup lorenza, nie ma lepszego sprzętu na rynku
Napisano
ja niestety nie mialem nawet w reku v3.Ale mialem f75 i minelaby(qatrro i exploera)i najbardziej uiwersalny jest wlasnie f75,choc niejaki kolega wartburg czy jak mu tam twierdzi inaczej.
Uwawazam ze wiedza praktyczna sie liczy,a teroria czy tez cos tam zaslyszane to...lub przetlumaczone z angilelsko jezycznych stron
Napisano
Witaj ,ja chodzę z RUTUSEM PROXIMĄ i jestem bardzo zadowolony.TEŻ miałem obawę żeby nie kupić badziewia ,i udało się sprzęt pierwsza klasa.pozdrawiam
Napisano
Każdy chwali swój sprzęt , a najważniejsza jest miejscówka
Wiadomo że z najlepszym wykrywaczem nic nie znajdziesz w przekopanym 100 tys razy polu
Na forum już nie raz udowodniono że można nawet chińczykiem fajne fanty wykopać na ,,dziewiczych,,miejscówkach
Ja śmigam z PRYZM 6 i mogę go polecić na drobnicę
Napisano
gadanie głupot,może i ważna jest miejscówka chińczykiem może i ktoś znalazł coś na pewno złom,powiem ci że miałem dużo wykrywaczy nawet za ponad 2 tyś.i jak na razie to najlepszy mi explorer widzi najlepiej sreberka choćby te łezki,boratynki też po innych zbieram wcześniej sam omijałem
Napisano
jak masz kase to jakies Proximy sobie odpuść bo to szkoda kasy w błoto wsadzić, oczywiście jak ją masz . masz do wybory Minelaba albo Fishera no i oczy-wiście V3 . A jak kasy nie posiadasz zbyt wiele to SROCZKI Ci pomogą
Napisano
Witam ja teraz mam X 705 i jak narazie sobie chwale ( przeszedłem miejsca w których wcześniej używałem ace 250 - troche pozbierałem drobnicy ) jak narazie nie zamierzam zmieniać , wogle to mam mało czasu ostatnio .pozdrawiam kolegów .
Napisano
NICO76 - skoro chodzisz także i po lasach to spokojnie możesz wybrać Whitesa MXT. Jest uniwersalny, solidnie wykonany, czuły i w lesie bije zasięgiem większość sprzętów z najwyższej półki. Inne pod rozwagę to Fisher F75 i X-Terra 70/705.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Niko76 Van Worden ma racje co do tych wykrywek. Bież sprzęt taki jak mi żona przed kupnem powiedzjała kup taki żeby po roku nowego nie kupywać Ja wybrałem X-Terra70 trzeci rok nie wymieniam.Decyzja należy do ciebie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie