ErnestCz Napisano 10 Maj 2010 Autor Napisano 10 Maj 2010 vaquero super sprzęcik na kolor,jednak jak to bywa u nas jest chęć spróbowania czegoś innego,i tak sobie myślę nad explorerem,xlt,mxt może f75,ze zminaną mi się nie spieszy bo vaquero daje rade ale brakuje trochę dodatkowej identyfikacji,czekam na rady.pozdro
ErnestCz Napisano 13 Maj 2010 Autor Napisano 13 Maj 2010 widzę,że nikt nie poradzi,więc na pola po żniwach wyskoczę z minelabem ex.:)
ErnestCz Napisano 13 Maj 2010 Autor Napisano 13 Maj 2010 dam na 100%,po twoich postach widziałem chęć zakupu DD:)według mnie lepiej zmienić wykrywke,zawsze przecież można wrócić,exa bede chciał kupić w wakacje jak coś dam znać
VanWorden Napisano 13 Maj 2010 Napisano 13 Maj 2010 ErnestCz - jedyna sensowna rada jak przychodzi mi do głowy to taka żebyś pożyczył od kogoś sprzęty którymi się interesujesz i na tej podstawie sam zdecydował:) Czy Explorer da Ci coś więcej? Możliwe, jeśli dobrze go poznasz, ale masz w tej chwili w ręku jeden z najlepszych sprzętów na monetki, więc nie oczekuj cudów;-)PozdrawiamVW
ErnestCz Napisano 14 Maj 2010 Autor Napisano 14 Maj 2010 naturalnie że tak Van vaquero jest jednym z lepszych sprzętów na drobnice,ale troche brakuje mi bardziej dokładnej identyfikacji:)myślałem oprócz exa o xlt imxt o o obsługe nie martwibym się.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.