Skocz do zawartości

Turkuć podjadek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Ostatnio złapałem taką paskudę.Ponoć jest to turkuć podjadek i wędkarze twierdzą iż jest on doskonałą przynętą na suma.Prawda to?Próbował już ktoś tego sposobu na sumy?

Napisano
janczar powiedz to mojemu tacie, hobbyście amatorowi działkowiczowi i ogrodnikowi... tak wrednego szkodnika to świat nie widział... w tym roku ponad 100 unieszkodliwiliśmy a musicie wiedzieć żeby to złapać to trzeba się nieźle natrudzić... a na sumy podobno pierwsza klasa, stryjo na te owady łapał i miał naprawdę dużo brań...
pozdro
Szczurek
Napisano
Szczurek nie czytałeś wcześniej,że są pod ochroną.Teraz się odezwą ochroniarze od żyjątek dużych i małych i będą Ciebie paragrafami straszyć.Pozdrawiam.
Napisano
Już nie chce muchy ani żadnego Turkucia.Moja żona w tej chwili mi z głowy wybija młode dziewczyny.A może macie coś na narowiste żony?
Napisano
zależy jakie metody preferujesz drastyczne czy spokojne jak drastyczne to możesz się domyśleć a ja spokojne to wsyp zonie środek nasenny do wody i po sprawie
Napisano
zgadzam się to jest jeden sposób a 2 sposobem z tego co widziałem to było wsadzenie świecy dymnej do jednej z dziur i nie wiem czy wytruło te turkucie czy nie bo widziałem tylko tą akcję przez przypadek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie