aloszak Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 resztki rowu ppanc. Zapomniałem dodać że na mapce którą zmieściłem małe kółeczka z białym tłem w środku bunkry które zaczęto budować ale ich budowa w chwili wybuchu wojny osiągała etam najwyżej wylanych fundamentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rfx Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 Aloszak, czy mógłbyś pokazać na mapce, gdzie widziałeś ten rów przeciwpancerny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 rfx chętnie bym Ci pomógł ale zapewne znasz takie powiedzenie w Naszym fachu czasem milczenie bywa złotem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rfx Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Znam, mam nadzieję, że zajmujemy się czym innym. Np. Ty wykopkami, ja - fortyfikacjami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Sęk w tym, że się nie zajmuje wykopkami w zasadzie bym nawet nie miał nic przeciwko żeby sobie ktoś biegał z wykrywaczem i wiem że są ludzie którzy potrafią to robić bez szkody dla obiektów zabytkowych, ale również wiem, że to forum przeglądają ludzie których nie można nazwać poszukiwaczami, a raczej trzeba ich nazywać szkodnikami bo wielokrotnie widziałem skutki takich szkodników, bo nawet im się nie chce zasypać dołków po sobie.A o co mi chodzi możesz sprawdzić w tym dziale zajrzyj na wątek o Twierdzy brzeskiej na którym wstawiłem fotki, tam jest również Link do strony o Twierdzy Brzeskiej a na jej forum również wstawiłem foty jak jest dewastowany Fort w Kobylanach. Dlatego nie chcem wstawiać żadnych mapek. Chcesz coś wiedzieć to proszę bardzo na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.