debnianin Napisano 9 Maj 2010 Autor Napisano 9 Maj 2010 witam mam prośbę potrzebuje info na temat wykrywacza xp gmaxx2chodzi mi o to czy nadaje sie na militarke i drobnice pozdrawiam
koło Napisano 9 Maj 2010 Napisano 9 Maj 2010 hej jeżeli szprechasz po angielsku wejdz na strone producenta specyfikacja pelna sam ostatnio czytałem i szukałem na temat tej wykrywki o ile wierzyć w te różne posty to jest to kosa na kolor przedewszystkim gożej na głębokie doły mimo że pracuje na 4,6 khz ale i tak ponoć the best jest jeżeli chodzi o uniwersalność - pozatym wykonanie bardzo oki - ale zaznaczam poszukaj kogoś kto ma ten sprzęt i wyskocz z nim na plener wtedy uwierzysz jak zobaczysz, ej pozatym gdzieś widzaiłem jego testy poszukaj myślę może ostatni odkrywca ale niejestem pewny.
VanWorden Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 Do poczytania:http://www.thesaurus.com.pl/gazeta/numer3/maxx.htmlPozdrawiamVW
debnianin Napisano 10 Maj 2010 Autor Napisano 10 Maj 2010 dziękuje za info mam mozliwosc zakupienia go za 1500 zl i chyba sie zdecyduje pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.