fanatyk Napisano 8 Maj 2010 Autor Napisano 8 Maj 2010 Niestety nie mam wymiarów ale mniej więcej 50cm szerokości35cm głębokości50cm wysokościdosyć charakterystyczny zamekdodany wg nieoryginalny skobel z bokuw środku na pokrywie ramkanie znalazłem żadnych napisów ale chyba była malowanapo bokach uchwytyczy to wojskowa skrzynka? da się to określić?dzięki
fanatyk Napisano 8 Maj 2010 Autor Napisano 8 Maj 2010 Niestety nie mam wymiarów ale mniej więcej 50cm szerokości35cm głębokości50cm wysokościdosyć charakterystyczny zamekdodany wg nieoryginalny skobel z bokuw środku na pokrywie ramkanie znalazłem żadnych napisów ale chyba była malowanapo bokach uchwytyczy to wojskowa skrzynka? da się to określić?dzięki
fanatyk Napisano 8 Maj 2010 Autor Napisano 8 Maj 2010 widać metalowe okucie / rant na pokrywie [lewa część] oraz ramkę na kwit?
Skok Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 Uchwyty i zamknięcie to typowa niemczyzna. Sam mam takie w swojej.Ja stawiam na wojskową.
afgan251 Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 Poszukaj tu:http://wehrmachts.kisten.free.fr/ może ci się przyda.Pozdrawiam.
fanatyk Napisano 8 Maj 2010 Autor Napisano 8 Maj 2010 dziękiszukałem ale nie znalazłem dokładnie takiej, choć już co do okuć zamka i uchwytu nie mam wątpliwości przytargałem to do domu.są na pokrywie resztki napisu na biało ale bardzo słabo czytelneniebawem dodam zdjęcia dokładniejszei pytanie kolejneczy skrzynia z laminatu (??) to możliwe?
fanatyk Napisano 8 Maj 2010 Autor Napisano 8 Maj 2010 jasny malowany późniejciemny - oryginalnynapis na klapieZum Masch Swięcej nie da radyszerokość 42cmgłębokość 26cmwysokość 30,5 cmna początku przesadziłem :)
Pytanie
fanatyk
Niestety nie mam wymiarów ale mniej więcej
50cm szerokości
35cm głębokości
50cm wysokości
dosyć charakterystyczny zamek
dodany wg nieoryginalny skobel z boku
w środku na pokrywie ramka
nie znalazłem żadnych napisów ale chyba była malowana
po bokach uchwyty
czy to wojskowa skrzynka? da się to określić?
dzięki
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.