Bubus Napisano 6 Maj 2010 Autor Napisano 6 Maj 2010 Tak jest! Nakopałem się fest a efekt mizerny. Chciałbym zamienić mojego Jabla na Smętka". Z racji, że wpierw się pyta a potem kupuje zależałoby mi na kilku dodatkowych informacjach. Bardzo proszę kolegów o poświęcenie mi 5 minut i rozwianie moich wątpliwości. Chciałbym wiedziec czy w HS 3 występuje dyskryminacja, która pominęłaby druty i zgnite papiaki, których to nie pomija jabel. Denerwowała mnie także niepewność czy jabel się juz rozregulował czy jeszcze nie, albo syngał, po którym kopie dołek na 30 cm i okazuje się, ze nie ma tam zupełnie nic. Jabel to zabawka na prawie zupelnie niezaśmiecone tereny np pola, zgadzam się, jak się ma to dego HS 3? Dzięki!
pawel888 Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 Było już bardzo wiele na temat Hs-3. Oczywiście dyskryminacja jest i spokojnie odrzuca przedmioty stalowe wielkości drutu czy zgniłego papiaka. Co do sygnałów widmo" mi się nie zdarzyło coś takiego przy Smętku". W Jablu było to jednak normą :)Proponuje wpisać w wyszukiwarke Hs i poczytać.Lektura na conajmniej kilka godzin.<pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.