czosnek327 Napisano 3 Maj 2010 Autor Napisano 3 Maj 2010 witam mam takie pytanie zamierzam sie wybrac do miedzyrzecza i chcialbym zejsc do podziemi ale nie tam z przewodnikiem i niemoge znalesc informacji o otwartych wejsciach. bardzo chcialbym zwiedzic to miejsce nie bede malowal po scianch i meczyl nietoperzy nie jestem glupi. moze mi ktos pomoc? a drugie pytanie mam odnosnie dag kolo nowogrodu jest to bardzo fajne miesjce odwiedzam je z 5-6 razy w miesiacu zalezy jak czas pozwala od dluszego czasu szukam wejscia do podziemi tego kompleksu? znam te wejscie od bobru i wejscie przy silosach od bbru jest tylko jeden korytarz bez zadnych rozwidlen bez rewelacji a wejscie przy silosach ma z 6 metrow spadu i na dole woda niewiadomo jak gleboka ogolnie ciezko sie dostac zna ktos moze ciekawsze wejscie? pozdrawiam!
woytas Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 co do mru to niestety nie masz co liczyc na to ze ktos powie co w tej chwili jest otwarte. Ostatnio byly 2 wejścia ale jak jest teraz nie wiem. Wszystko sie zmienia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.