czosnek327 Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 witam mam takie pytanie zamierzam sie wybrac do miedzyrzecza i chcialbym zejsc do podziemi ale nie tam z przewodnikiem i niemoge znalesc informacji o otwartych wejsciach. bardzo chcialbym zwiedzic to miejsce nie bede malowal po scianch i meczyl nietoperzy nie jestem glupi. moze mi ktos pomoc? a drugie pytanie mam odnosnie dag kolo nowogrodu jest to bardzo fajne miesjce odwiedzam je z 5-6 razy w miesiacu zalezy jak czas pozwala od dluszego czasu szukam wejscia do podziemi tego kompleksu? znam te wejscie od bobru i wejscie przy silosach od bbru jest tylko jeden korytarz bez zadnych rozwidlen bez rewelacji a wejscie przy silosach ma z 6 metrow spadu i na dole woda niewiadomo jak gleboka ogolnie ciezko sie dostac zna ktos moze ciekawsze wejscie? pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 co do mru to niestety nie masz co liczyc na to ze ktos powie co w tej chwili jest otwarte. Ostatnio byly 2 wejścia ale jak jest teraz nie wiem. Wszystko sie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.