trekjan Napisano 3 Maj 2010 Autor Napisano 3 Maj 2010 Z góry przepraszam bo pytam już w drugim temacie, ale nie zauważyłem a ten dział jest chyba bardziej odpowiedni.Witam,Chciałem wystawić na aukcję nastęujące odznaczenie i szukałem informacji na jego temat, niestety bez sukcesu. Może któryś z szanownych forumowiczów się orientuje. Jeśli tak byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.---1949jan
trekjan Napisano 6 Maj 2010 Autor Napisano 6 Maj 2010 Jeśli nikt nie wie co to za odznaka to może ktoś zna forum -może być zagraniczne gdzie mógłbym zapytać o tę odznakę. Wg. mnie jest to odznaka sił specialnych no ale bez pewności. Będę bardzo wdzięczny za informacje na temat związanych z tematem forum.--1949jan
grba Napisano 6 Maj 2010 Napisano 6 Maj 2010 Odznaka węgierskich narodowców. Mityczny ptak Turul trzymający miecz na tarczy w barwach flagi Arpadów.
trekjan Napisano 8 Maj 2010 Autor Napisano 8 Maj 2010 Co do Węgierskich narodowców to faktycznie jest bardzo duże podobieństwo aczkolwiek jest też pare różnic. Ciekawe co napiszą na tym zagranicznym forum o którym mowa powyżej.
trekjan Napisano 15 Maj 2010 Autor Napisano 15 Maj 2010 To może ktoś rozpoznaje tę odznake? Gryfony trzymające białą tarczę z krzyżem. Będe wdzięczny za sugestie.pozdrawiam,1949jan
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.