Skocz do zawartości

Co to za odznaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z góry przepraszam bo pytam już w drugim temacie, ale nie zauważyłem a ten dział jest chyba bardziej odpowiedni.
Witam,

Chciałem wystawić na aukcję nastęujące odznaczenie i szukałem informacji na jego temat, niestety bez sukcesu. Może któryś z szanownych forumowiczów się orientuje. Jeśli tak byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

---
1949jan

Napisano
Jeśli nikt nie wie co to za odznaka to może ktoś zna forum -może być zagraniczne gdzie mógłbym zapytać o tę odznakę. Wg. mnie jest to odznaka sił specialnych no ale bez pewności. Będę bardzo wdzięczny za informacje na temat związanych z tematem forum.

--
1949jan
Napisano

Odznaka węgierskich narodowców. Mityczny ptak Turul trzymający miecz na tarczy w barwach flagi Arpadów.

Napisano
Co do Węgierskich narodowców to faktycznie jest bardzo duże podobieństwo aczkolwiek jest też pare różnic. Ciekawe co napiszą na tym zagranicznym forum o którym mowa powyżej.
Napisano

To może ktoś rozpoznaje tę odznake? Gryfony trzymające białą tarczę z krzyżem. Będe wdzięczny za sugestie.

pozdrawiam,
1949jan

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie