am_08 Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 Witam ! Nie znalazłem takiego tematu na forum więc postanowiłem założyć. Otóż, czytałem troszkę tych ustaw dotyczących broni i amunicji, czytałem też kto może dostać broń a kto nie. Wydaje się, że to wszystko kolorowo wygląda. Załóżmy, że spełniam te wszystkie warunki. I wniosek o podanie broni trzeba składać normalnie na Komendzie ? Broń chciałbym mieć do celów sportowych. Sprawa by powiedzmy wyglądała tak, że broń bym miał przetrzymywaną w klubie strzeleckim. Czy po przedstawieniu argumentów o strzelectwie sportowym przekonałoby ludzi, którzy takie pozwolenie wydają ? Słyszałem też, że są przeprowadzane jakieś testy psychologiczne, prawda ? Proszę abyście się wypowiedzieli na ten temat.Dziękuje i Pozdrawiam.am_08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Mógłbyś ich o tym przekonać ,gdybyś przeszedł te testy poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert1403 Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Niech Kolega zajrzy na Forum Broni Palnej.Jest bardzo trudno uzyskać pozwolenie na broń sportową.Nawet sportowcy mają z tym trudności.http://bron.iweb.pl/viewforum.php?f=75&sid=1aaac048b845ca89bfbec2dbf5abf464 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.