Nadwojciech Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 Witam,wśród pamiątek po dziadku mojej żony,medali,nadań itd.. znalazłem to co w temacie wątku.Dużo ich raczej nie ma więc może warto ją zaprezentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr91 Napisano 4 Czerwiec 2017 Share Napisano 4 Czerwiec 2017 Witam, mam takie pytanie do grona forumowiczów, potrzebuję wymiarów tej książeczki wojskowej. Posiadam reprint ale mam wątpliwości czy rozmiar jest zgodny z oryginałem. Proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.