Kobieras39 Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Napisano 22 Kwiecień 2010 takie nożyce wytargałem nad Bzurą czy to pruskie czy wh?niestety fota kiepska , chodzi mi o to mocowanie dwóch cześci czyli odlewane na jedną śrube
Liwiusz66 Napisano 21 Lipiec 2013 Napisano 21 Lipiec 2013 Jaka jest długość całkowita nożyc?Daj lepszą fotkę w szczególności rączek, bo ze zdjęcia, które dałeś jednoznacznie nie można określić czy to WHPozdrawiam Liwiusz66
Kobieras39 Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Napisano 22 Kwiecień 2010 takie nożyce wytargałem nad Bzurą czy to pruskie czy wh?niestety fota kiepska , chodzi mi o to mocowanie dwóch cześci czyli odlewane na jedną śrube
Kobieras39 Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Napisano 22 Kwiecień 2010 pozwole użyczyć sobie fote z netu takie same jak te po lewej tylko że moje bez okładziny na rączkach , a może takie uzywano w wp?np wzoru pruskiego
Pytanie
Kobieras39
takie nożyce wytargałem nad Bzurą czy to pruskie czy wh?
niestety fota kiepska , chodzi mi o to mocowanie dwóch cześci czyli odlewane na jedną śrube
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.