timki74 Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Napisano 20 Kwiecień 2010 Witam,dostałem od kolegi taki zapalnik?,który znalazł u siebie nieopodal swojej działki.Mam pytanie cz jest on bezpieczny(on mówi że tak..),ale przed czyszczeniem muszę być pewny na 100%,więc pytam Was na tym forum.Z góry dziękuje za odpowiedz.
Pablo.wpl Napisano 21 Kwiecień 2010 Napisano 21 Kwiecień 2010 Mi się też tak wydaje.., a po co kolega będzie czyścił ten złom?
timki74 Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Napisano 21 Kwiecień 2010 Na żywo wygląda lepiej.....jak dostałem,to będzie jako pamiątka...
timki74 Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Napisano 20 Kwiecień 2010 Witam,dostałem od kolegi taki zapalnik?,który znalazł u siebie nieopodal swojej działki.Mam pytanie cz jest on bezpieczny(on mówi że tak..),ale przed czyszczeniem muszę być pewny na 100%,więc pytam Was na tym forum.Z góry dziękuje za odpowiedz.
Pytanie
timki74
Witam,dostałem od kolegi taki zapalnik?,który znalazł u siebie nieopodal swojej działki.
Mam pytanie cz jest on bezpieczny(on mówi że tak..),ale przed czyszczeniem muszę być pewny na 100%,więc pytam Was na tym forum.
Z góry dziękuje za odpowiedz.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.