Skocz do zawartości

Co po Ciboli na kolorki do 3500zl?

tominml

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam kilka sezonow mam za soba z Cibola i jestem z niej bardzo zadowolony ale czas na cos z wyzszej polki z lepszym zasiegiem i dyskryminacja. Co polecacie do 3500zl?

Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdro
Napisano
Witam
Też zastanawiałem się na co mógłbym w przyszłości zmienić Vaquero i moje przemyślenia są następujące chociaż mogę się mylić jeśli tak to wysłucham uwag.
X-terra- nie daje dużo większego zasięgu , w zaśmieconym terenie radzi sobie chyba gorzej z uwag które można przeczytać i wydawanie 1,5 tyś więcej od tesoro ( jednak dodatkowa cewka do niej jest potrzebna) to za dużo na tak mało plusów.
Dlatego skłaniałbym się raczej ku EX SE albo Fisherowi F75, wydaje mi się że tutaj różnica byłaby widoczna i zmiana uzasadniona.
Napisano
VanWorden czy Twoim zdaniem zmiana na terre jest uzasadniona czy jednak to średni pomysł biorąc pod uwagę różnicę w cenie , przy założeniu że skupiamy się na kolorze.
pozdrawiam
Napisano
X-Terra 70/705 potraktowana poważnie, to trzy zupełnie różne sprzęty w jednym, w zależności od używanej czestotliwości. Różnica między 3kHz a 18.75kHz jest jak niebo i ziemia. Do tego dochodzi, wielotonowość, automatyczne strojenie do gruntu, tryb plażowy, pseudo-statyk, 4 programy fabryczne, możliwość wprowadzania własnych ustawień, wyświetlacz i wiele innych, więc sam sobie musisz odpowiedzieć na pytanie czy warto;-)

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie