Stedke-Haemorrhage Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Poszukiwany kompan/kompanka(wylącznie las,okopy ogólnie militarka-drobnicowcą dziękuję;) ) do kopania z ZG.Kontakt tutaj badz przez PRV.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Wnioskując po tym wątku: http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=665031#989948szczególny nacisk kładziesz na kompankę" ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 eee tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 znasz jakies ciekawe miejsca w zg?ja chodze po lasach przy kampusie b uniwersytetu zielonogorskiego . kierunek jak sie nie myle stary kisielin. no i kompletnie zadnych efektów . kupa smieci i pełno ludzi:) czyli cos czego nie lubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 15 Maj 2010 Autor Share Napisano 15 Maj 2010 Chodzisz przy kampusie A a nie B ;)a tam jest jedno fajne miejsce,niestety od kilku lat zdrowo trzepane ale zawsze cos mozna trafic jak ktos lubi kolorowa drobnice,mnie tam nie ciagnie:)Chyba ze naprawde sie nudze i jade na smietniki :)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 aaaaaaaaaa,to kolega szuka kolegów po fachu,no to się rozumie.Jestem z okolic Zielonki,jeżdżę (narazie)sam trochę po naszych okolicach w promieniu 35 km ,narazie rewelki niema sama drobnica ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 hej jestem z Zielonej Góry i jestem chętny na wspólne eskapady :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 siema,gdzie biegałeś do tej pory z wykrywką?ja mam zamiar 19.06.gdzieś wypaśc narazie nie mam koncepcji gdzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 11 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Mnie pytasz?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Między innymi ciebie Stedke i marasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 11 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2010 No to glownie w odleglosciach ok 100-150km w roznych kierunkach od zg:)polnoczachod(glownie niemiecka strona)poludniowy zachodPoludniebardzo,bardzo sporadycznie wschod :)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 ok.A jak z fantami na niemieckiej stronie?Tam jeszcze nie byłem.Opłaca się jezdzic jest lepiej z urobkiem?pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 witam.Widzę że woj.Lubuskie mało kto kopie.Brak wypadów po kilka osób,karzdy sam jedzie na wykopki co z wami?Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levin Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Hej, ja od 3 miesięcy mieszkam w ZG i musze powiedzieć, że tragedia. Szukam monetek i albo jest tu z nimi marnie, albo nie wiem gdzie szukać. Pomocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 23 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Wituś napisałem Ci priva,ale milczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levin Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 No to pochwalcie się co kopiecie pod Zieloną. Ja mam zamiar w piątek wyskoczyć rano jak ktoś reflektuje to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Witam co nakopałeś chwal się pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 levin jak tam w piątek?jakie fanty trafiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.