Tominew Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Napisano 14 Kwiecień 2010 Witam ,Mam pytanie zwiazane z serwisem naprawy wykrywacza Garrett, czy ktoś wie gdzie się znajduje? Oprócz Vikinga w Warszawie.Prosze o pomoc i adresy.Z góry dziekuję
rob444 Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 WitamA jaki problem masz z GTI 2500Pozdrawiam
Tominew Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Napisano 14 Kwiecień 2010 prawdopodobnie zamokła pierwsza płytka, wilgoć sie dostała, wyswietlacz jest ok.
Eastlegion Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 Witam.Firma Proscan w Gliwicach zajmuje się naprawa detektorów. Nie wiem czy zajmują się Garrett'ami, ale zawsze można zapytać.Pozdro.
woytas Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 Proscan w Gliwicach - bywa na forum wiec znajdziesz na niego namiary
Cacko Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 jestem posiadaczem GTI 2500 kupiony w Krakowie i tam serwisowany,polecam,tel 600390172.Pozdrawiam.
ogurmalosolny Napisano 15 Kwiecień 2010 Napisano 15 Kwiecień 2010 Kolego Cacko czy mógłbyś mi wyjaśnić na czym polega to serwisowanie?[wymiana baterii a może mycie wykrywacza po powrocie z lasu?]Wracając do tematu tak się składa że jakiś czas temu kupiłem nowy gti2500 a firma o której piszesz udzieliła mi gwarancji.Jak zapewne wiesz pierwsze modele tego wykrywacza miały niezbyt udaną cewkę 9 calową, później zostało to zmienione.No i pewnego dnia mój wykrywacz zaczoł wariować,zauważyłem drobne pęknięcia kleju który zespala dwie części cewki,dołożyłem do tego popękane zasobniki na baterie, zaniosłem do sklepu gdzie nabyłem wykrywacz, opisałem dokładnie zachowanie się wykrywacza a uszkodzenia mechaniczne zaznaczyłem czerwonym pisakiem na cewce.I co?już po miesiącu miałem sprzęt z powrotem w domu a przy okazji dowiedziałem się że na cewkę to sobie sam nadepnąłem a pojemniki popękały bo zapewne odwrotnie baterie upychałem.STANOWCZO ODRADZAM TEN SERWIS.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.