Jankes90 Napisano 12 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Witam forumowiczów. Zwracam się do Was z pytaniem czy ktoś z Was dysponuje może zasadami obowiązującymi przy sygnalizacji za pomocą chorągiewek?Konkretnie interesuje mnie system sygnalizacji wojsk radzieckich z czasów wojny, za pomocą chorągiewek czerwonej i żółtej. Chciałbym również prosić o zdjęcia takowych chorągiewek oraz pokrowca do nich. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam, Krzysztof Jankowiak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankes90 Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 W internecie znalazłem miniaturki zdjęć przedstawiających chorągiewki i pokrowiec do nich. Ponawiam pytanie, czy ktoś może ma zdjęcia, które byłby w stanie coś więcej pokazać? Szukam również instrukcji do kierowania ruchem za ich pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankes90 Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 pokrowiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankes90 Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 (nie wskoczyło, przepraszam ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Poszukaj regulaminów LWP z tej dziedziny np kompanii regulacji ruchu.Czym starsze tym lepsze ,na pewno regulaminy w tej dziedzinie zostały przejęte od Armii Czerwonej.A w tej kwestii od wojny nic się nie zmieniło. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankes90 Napisano 2 Maj 2010 Autor Share Napisano 2 Maj 2010 Dzięki uprzejmości Pana Marka Łazarza zdobyłem interesujące mnie materiały, instrukcje oraz szczegółowe zdjęcia. Bardzo dziękuję za pomoc.Pozdrawiam,Krzysztof Jankowiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 Jankes czy możesz potwierdzić moją teorie że regulaminy LWP są takie jak radzieckie czasu wojny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankes90 Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Przykro mi ale nie mogę, ponieważ nie mam dostępu do radzieckich regulaminów. Nie znam się więc nie wypowiem się w tej kwestii.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankes90 Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Ponieważ od Pana Marka dostałem polskie regulaminy, które mnie satysfakcjonują. (zapomniałem dopisać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Ok ja jeszcze poszukam,jak coś znajdę to tu wrzucę.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.