donyakuza Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Napisano 11 Kwiecień 2010 Witam panowie chciałbym się dowiedzieć czy jest coś ciekawego do obadania z (okolic) Poznania. Ostatnio odwiedziłem Warsztat broni krótkiego kalibru bynajmniej z tego co mi mówiono. Położony on jest w lesie koło Złotkowa. Wie ktoś więcej na temat tego obiektu? PZDR
antony89 Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 Jak chodzi o Poznań to polecam przede wszystkim Forty w tym również cytadele ale to nie są miejsca żeby pokopać,z reszta Poznań już jest cały obryty jak i okolice:P co do Złotkowa to wiem tyle co ty:) ale jeszcze nie miałem okazji tam być.Pozdrawiam!
Manierkarz Napisano 28 Kwiecień 2010 Napisano 28 Kwiecień 2010 A na fortach można jeszcze coś znaleźć w glebie ??
antony89 Napisano 28 Kwiecień 2010 Napisano 28 Kwiecień 2010 Pozwiedzać można(warto):)...ale pokopać już nie ma co obryte wzdłuż i wrzesz...do tego na nie których pełno śmieci.
Kordian 2222 Napisano 6 Maj 2010 Napisano 6 Maj 2010 donyakuza mógłbyś mniej więcej określić gdzie to się znajduje albo zaznaczyć na mapce? Tez tym obiektem się zainteresowałem jednak nie znalazłem żadnych info o nim w necie . Z góry dzięki.
donyakuza Napisano 15 Maj 2010 Autor Napisano 15 Maj 2010 Kordian nie ma problemu zaznaczę na mapce i ci podeśle. Pozdrawiam
pajda Napisano 19 Sierpień 2010 Napisano 19 Sierpień 2010 odświeżam... Jakieś inne miejscówki koło Poznania ? mieszkam w Jarocinie-70km. NIe chce żeby ktoś mi mówił gdzie, na jakiej glebokosci itd itp ...pytam czysto teoretycznie
samter Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Porozmawiaj z obsługą koparek, trafiają czasem fajne fanty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.