blaster_brzeg Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 Jak w temacie :)w poneidziałek zamierzam zamówić sobie któryś z w/w wykrywaczy. potrzebowałbym opinii na temat który wybrać.Jako poszukiwać nastawiony byłbym głownie na :1. Odznaczenia, blaszki, krzyże, medale itp.2. Monety3. Duży metalW tej kolejności choć najchętniej zestaw którym mógłbym wyszperać w ziemi wszystkeigo po troche :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON2010 Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 na głębokie zakopy na pewno lepszy będzie GT X-terra jest lżejsza i wygodniejsza w użytkowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
loszo_ZCH Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Miałem podobny problem i wybrałem x-terre, czy słusznie to nie wiem bo nie mam porównania.na kolorowe drobnice x-terra sie sprawdza nieźle, z Sovereig nie mialem do czynienia, ale z tego co czytalem to, jest on lepszy na żelaztwo głębsze,podejżewam że jeden jak i drugi, po obyciu się z nim, przyniesie zadowalajace efekty.darz dół. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlynek27 Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Potwierdzam. Też z tych dwóch wybrałem 705. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako151515 Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Powiem tak jeżeli chcesz to co napisałeś wyciągać to na pewno Sover i to z rękom na sercu. Tato ma i nie zamienił by na coś innego a ja poszedłem w jego ślady i kupiłem też Sovera tyle, że przywędruje do mnie na dniach. Z X-terrą nie miałem okazji zapoznać się więc nie będę na jej temat się wypowiadał ale pewne jest, że na drobne rzeczy jest równie dobra jak Sover z opinii użytkowników. Pozdrawiam Malyvako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.