blaster_brzeg Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Napisano 10 Kwiecień 2010 Jak w temacie :)w poneidziałek zamierzam zamówić sobie któryś z w/w wykrywaczy. potrzebowałbym opinii na temat który wybrać.Jako poszukiwać nastawiony byłbym głownie na :1. Odznaczenia, blaszki, krzyże, medale itp.2. Monety3. Duży metalW tej kolejności choć najchętniej zestaw którym mógłbym wyszperać w ziemi wszystkeigo po troche :)
DRAGON2010 Napisano 10 Kwiecień 2010 Napisano 10 Kwiecień 2010 na głębokie zakopy na pewno lepszy będzie GT X-terra jest lżejsza i wygodniejsza w użytkowaniu
loszo_ZCH Napisano 11 Kwiecień 2010 Napisano 11 Kwiecień 2010 Miałem podobny problem i wybrałem x-terre, czy słusznie to nie wiem bo nie mam porównania.na kolorowe drobnice x-terra sie sprawdza nieźle, z Sovereig nie mialem do czynienia, ale z tego co czytalem to, jest on lepszy na żelaztwo głębsze,podejżewam że jeden jak i drugi, po obyciu się z nim, przyniesie zadowalajace efekty.darz dół.
mlynek27 Napisano 11 Kwiecień 2010 Napisano 11 Kwiecień 2010 Potwierdzam. Też z tych dwóch wybrałem 705.
pako151515 Napisano 11 Kwiecień 2010 Napisano 11 Kwiecień 2010 Powiem tak jeżeli chcesz to co napisałeś wyciągać to na pewno Sover i to z rękom na sercu. Tato ma i nie zamienił by na coś innego a ja poszedłem w jego ślady i kupiłem też Sovera tyle, że przywędruje do mnie na dniach. Z X-terrą nie miałem okazji zapoznać się więc nie będę na jej temat się wypowiadał ale pewne jest, że na drobne rzeczy jest równie dobra jak Sover z opinii użytkowników. Pozdrawiam Malyvako
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.