Skocz do zawartości

X-Terra 705 vs Sovereign GT

blaster_brzeg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak w temacie :)

w poneidziałek zamierzam zamówić sobie któryś z w/w wykrywaczy. potrzebowałbym opinii na temat który wybrać.

Jako poszukiwać nastawiony byłbym głownie na :

1. Odznaczenia, blaszki, krzyże, medale itp.
2. Monety
3. Duży metal

W tej kolejności choć najchętniej zestaw którym mógłbym wyszperać w ziemi wszystkeigo po troche :)
Napisano
Miałem podobny problem i wybrałem x-terre, czy słusznie to nie wiem bo nie mam porównania.

na kolorowe drobnice x-terra sie sprawdza nieźle, z Sovereig nie mialem do czynienia, ale z tego co czytalem to, jest on lepszy na żelaztwo głębsze,

podejżewam że jeden jak i drugi, po obyciu się z nim, przyniesie zadowalajace efekty.

darz dół.
Napisano
Powiem tak jeżeli chcesz to co napisałeś wyciągać to na pewno Sover i to z rękom na sercu. Tato ma i nie zamienił by na coś innego a ja poszedłem w jego ślady i kupiłem też Sovera tyle, że przywędruje do mnie na dniach. Z X-terrą nie miałem okazji zapoznać się więc nie będę na jej temat się wypowiadał ale pewne jest, że na drobne rzeczy jest równie dobra jak Sover z opinii użytkowników.
Pozdrawiam Malyvako

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie