drchirypl Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Witam, czy ktos z szanownych kolegow awil" sie kiedys w probe zlaczenia 2 elementow metalowych" repliki asg?Tak sie sklada ze moj piekny thompson full metal" pekl a raczej zlamal sie na pol w miejscu laczenia lufy" z ody". Ktos byl w podobnej sytuacji i cos wydumal? (poza narzekaniem ze dzieki wspanialemu prawu musimy latac z plastyko-metalowymi" zabawkami) Link to comment Share on other sites More sharing options...
past Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 ja byłem w podobnej sytuacji. Tommiego uratowała płytka z metalu Wymagalo to docięcia kilku plastików.i wierceniaNiestety Tommy poszedł dalej a sprawa była w 2005 roku i nie pamiętam detali. Aczkolwiek mogę podać dane obecnego właściciela. W każdym razie sprżęt działa do dziś Link to comment Share on other sites More sharing options...
drchirypl Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 To bardzo prosilbym kol. o podanie namiarow :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.