tr Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Napisano 7 Kwiecień 2010 Panowie taka oto wpadła mi łuska w ręce wysokość 10,5 cm kaliber mniej więcej 10 mm, czubek wyłamany dlatego wymiar w przybliżeniu podaje.
XaXers Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 Dość dziwne bo zdjęcie nazywa się ur_a i ur_b
tr Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Napisano 7 Kwiecień 2010 Co do łuski to miałem tylko przypuszczenia, a przed nazwaniem długo sie zastanawiałem (jakoś nazwać trzeba)i kierowałem sie jakimiś przypuszczeniami. Nie byłem pewien co to jest, nie kopie się codziennie urki. Dzięki
michal16 Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 Cześć. Co do bić to :37- rok produkcji 1937 r. 67- mosiądz(67% Cu, 33% Zn)N- dostawca mosiądzu Norblin" S.A. orzełek- Producent: Państwowe Wytwórnie Uzbrojenia, Fabryka Amunicji nr 1, Skarżysko KamiennaPozdrawiam
tr Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Napisano 7 Kwiecień 2010 Panowie taka oto wpadła mi łuska w ręce wysokość 10,5 cm kaliber mniej więcej 10 mm, czubek wyłamany dlatego wymiar w przybliżeniu podaje.
Pytanie
tr
Panowie taka oto wpadła mi łuska w ręce wysokość 10,5 cm kaliber mniej więcej 10 mm, czubek wyłamany dlatego wymiar w przybliżeniu podaje.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.