saperfts Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Napisano 6 Kwiecień 2010 witam.na rozpoczeciu sezonu znalazlem taka jakby wpinke klamre czy nie wiem jak to nazwac. D.R.B.G Stettin wiecie co to moze byc?
Kuba_70 Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 Deutsche Reichsbahn-Gesellschaft Stettin.Najprawdopodobniej nr konduktora.pozdrawiam
wpkropka Napisano 11 Kwiecień 2014 Napisano 11 Kwiecień 2014 Znalazłem taki sam , z nr. 530 :).Pozdrawiam
Kuba_70 Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 Tak wygladal numerek PKP-owski.Dodam tylko, ze nazwa D.R.B.G. obowiazywala w latach 1924-37.pozdrawiam
Luftlander Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 Ale z tą partią wyskoczyłem ;-). Ciekawe dlaczego w guglu nie wyskoczył Deutsche Reichsbahn-Gesellschaft Stettin.Wpisywałem DRBG i Deutsche Reich i wyskakiwały jakieś wynalazki.
saperfts Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Napisano 6 Kwiecień 2010 witam.na rozpoczeciu sezonu znalazlem taka jakby wpinke klamre czy nie wiem jak to nazwac. D.R.B.G Stettin wiecie co to moze byc?
Kuba_70 Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 Masz racje Luftlander, bardzo malo wynikow jest na googlu. Wydaje mi sie, ze na forum juz kiedys cos bylo z tym biciem, ale teraz jakos nie potrafie tego znalezc...pozdrawiam
Pytanie
saperfts
witam.na rozpoczeciu sezonu znalazlem taka jakby wpinke klamre czy nie wiem jak to nazwac. D.R.B.G Stettin
wiecie co to moze byc?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.