saperfts Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2011 to z Wielkiej soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaiel Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 hehe wczoraj tez takiego śledzia przyniosłem , a od czego jest ta blaszka ze szczelinami ? znajduje tego sporo ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1234321 Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=organki&ws=txt&id_forum=allBlaszki ze szczelinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 te łuski mauserowskie z soboty pochodzą od MG42 (pozginane szyjki od pazura wyciągu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 29 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2011 wiem ze od mgiety:)i tez wiem ze od organki te blaszki z dziurkami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaiel Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 własnie wróciłem i znowu taka blaszke ze szczelinami przyniosłem , widac jak nie było telewizji to tylko na harmonijkach grali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 1 Maj 2011 Autor Share Napisano 1 Maj 2011 efekt dzisiejszy 4h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 1 Maj 2011 Autor Share Napisano 1 Maj 2011 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 1 Maj 2011 Autor Share Napisano 1 Maj 2011 z lewej ptrd a z prawej na iD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 1 Maj 2011 Autor Share Napisano 1 Maj 2011 oliwiarka :) w trakcie czyszczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 2 Maj 2011 Autor Share Napisano 2 Maj 2011 po elektrolizie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 dzisiaj lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 wrak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 5 Maj 2011 Autor Share Napisano 5 Maj 2011 prusaczek, to ze swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 5 Maj 2011 Autor Share Napisano 5 Maj 2011 te tez nowe po krotkiej kapieli z oliwce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 8 Maj 2011 Autor Share Napisano 8 Maj 2011 noo dzisiaj tez marnie. pozycje rosyjskie . ziemianka dolek strzelecki potezny sygnal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 8 Maj 2011 Autor Share Napisano 8 Maj 2011 a tu zwykly garnek i calkiem duze nerwy:/pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 8 Maj 2011 Autor Share Napisano 8 Maj 2011 i suma dzis:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 21 Maj 2011 Autor Share Napisano 21 Maj 2011 pelne zostaly w lesie , luski do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 21 Maj 2011 Autor Share Napisano 21 Maj 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 21 Maj 2011 Autor Share Napisano 21 Maj 2011 srednia jakosc. wraki moskow i luski od ppsz. 80 sztuk pepeszek pelnych musialo zostac w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 22 Maj 2011 Autor Share Napisano 22 Maj 2011 aha i trafienie kilku granatow rg-42 . nie pomijajac innych duzych ozrywek" ale to zostalo w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 12 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2011 witajcie!oto efekt dzisiejszych 3hmarny to marny ale czas zbyt nie pozwala. od jutra zaczyna mi sie sesja na uczelni i z tym 3 egz( najgorszy ustny z gleboznawstwa) wiec musialem sobie ostatnimi czasy odpuscic chodzenie z wykrywka. moze od konca czerwca cos zaczne . nowe miejscowki upatrzone. kolejne fanty beda juz w noweym watku. ten juz przy dlugi troche. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2011 wiec tak. juz po sesji niestety wczoraj oblalem jeden egzamin :/ z gleboznawstwa i geografii gleb, trudno sie mowi bedzie poprawka ze wrzesniu. dzisiaj wynimk na 2h chodzenia. troszke marnie bo same mysliwki mi wyskoczyly i wrak moska z 33r . pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.