wiesiek670 Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Oto fotografia kamienia w pewnym chłopskim lesie,czy to jest mogiła?jest tam krzyż serce i napis POKOJ.w pobliżu kamienia znalazłem 3 naboje parabellum i łuskę od rakietnicy a 200m dalej w stronę szosy nabój z UR-a,500 łusek od manlichera, 1 z mausera,kawałek ozdoby złotej i blaszkę srebrna z kwiatkami dziękuje kuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 Na tym zdjeciu nic nie widac, czemu wyslales w formacie znaczka pocztowego a nie normalnej fotki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Na fotce nic nie widać jednak uważam ,że nie jest to grób. Nie spotkałem się do tej pory z sercem na żadnej mogile( a w każdym razie sobie nie przypominam..)No i jeszcze ten pokój"Może ktoś zrobił to by uczcić zakończenie wojny? Zaznaczam ,że to tylko moje prywatne zdanie:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.