zzuullll Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Witam szukam osob z wykrywaczami chetnych na wspolne wypady i wymiane doswiadczen oraz pomoc w sprawach zwiazanych z poszukiwaniami skarbow i nie tylko. Pozdrowienia o szczesliwego posiadacza XLT'ka :)Kontakt: gg-3441556 email-sliwers@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
togojupa Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Witam, ja również jestem z Gdańska, może gdzieś się spotkamy?..pozdro.Tom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyareczka Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Witam Kolegów.Ja jestem z Rumi, ale jak coś to z chęcią dołączę...Proszę o info czy jesteście zainteresowani.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rauma7 Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Togojupa - chętnie się z Tobą spotkam odpisz jak najszybciej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Rauma7 - zauważyłeś ?togojupa napisał post 2010-04-07 ... ponad rok temu - obawiam się, że nie odpisze jak najszybciej" ... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob444 Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 Witam Obecnie przebywam na terenie Trójmiasta chętnie dołącze do wyprawy w teren, poznam panujące zwyczaje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majsterPK3 Napisano 3 Styczeń 2014 Share Napisano 3 Styczeń 2014 Witam i odświeżam wontek, szukam toważystwa na wykopki zwłaszcza w połódniowych okolicach Gdańska interesuje mnie zwłaszcza kwadrat Gdańsk,Pruszcz gdański, Kiezmark, Świbno, częściowo są to tereny żuław szukam ciekawych informacji na temat bitew, starć, potyczek, stacjonowania oddziałów, umocnień polowych z okresu I i II wś ale miejsc związanych z kulturą mennonicką jak i pierwszymi osadnikami tych terenów, chętnych do współpracy w tych tematach zapraszam do dyskusji na forum a na wspulne wypady piszcie na adres kowal160882@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pat020 Napisano 13 Kwiecień 2014 Share Napisano 13 Kwiecień 2014 Podbijam. Pisz na gg 5413010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzlowiekLasu Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Witam także poszukuje informacji na temat bitew na terenie Gdańska Kokoszek oraz okolic Żukowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion_PL Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 No i ja też jestem chętny na jakieś wspólne dłubanie. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzlowiekLasu Napisano 17 Maj 2014 Share Napisano 17 Maj 2014 W okolicach gminy Zukowo ktos kopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 17 Maj 2014 Share Napisano 17 Maj 2014 kopiom, kopiom, ino sie nie ujawniajom;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 20 Maj 2014 Share Napisano 20 Maj 2014 A z jakimi efektami tam pod tym Żukowem kopiom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 20 Maj 2014 Share Napisano 20 Maj 2014 Z mizernymi już raczej, w stronę Gdańska już w zasadzie przekopane ale jeszcze co nieco wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 22 Maj 2014 Share Napisano 22 Maj 2014 Tak też myślałem bo po dwóch wycieczkach w tamte okolice to tylko na kondycję można było potrenować, Klęska urodzaju czy inna zaraza teren opanowała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzlowiekLasu Napisano 22 Maj 2014 Share Napisano 22 Maj 2014 Ogólnie to efekty słabe w lasach to tylko łuski od pepeszki ale gość przy mnie jakąś monetke wytargał z ziemi w lesie kolo Barniewic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 22 Maj 2014 Share Napisano 22 Maj 2014 W okolicach Owczarni parę sreberek się trafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzlowiekLasu Napisano 27 Maj 2014 Share Napisano 27 Maj 2014 Będę musiał się wybrać na tą owczarnie albo w lasy oliwskie może coś wyskoczy ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.