draven85 Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 Witam Trafił mi się taki kawałek rury długość 46 cm , średnica 5 cm jak na swoje rozmiaru dosyć lekka , po bokach biegną dwa pręty, za wszelkie wskazówki będę wdzięczny.pozdrawiam
draven85 Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 w środku jakiś pierścień z metalu kolorowego, średnica całej rury 5 cm.
szczurek_1979 Napisano 3 Kwiecień 2010 Napisano 3 Kwiecień 2010 a nie jest to przypadkiem część zwykłego amortyzatora lub jakaś pompka?? tzn.sam tłok bez tłoczyska, a pierścień z metalu kolorowego mógł pełnić funkcję uszczelniacza...
draven85 Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 szybciej jakiś amortyzator , mając na myśli tłumik chodziło mi oczywiście od motocykla . Jest ułamany na końcu więc długość rury mogła być większa. pozdrawiam
Pytanie
draven85
Witam
Trafił mi się taki kawałek rury długość 46 cm , średnica 5 cm jak na swoje rozmiaru dosyć lekka , po bokach biegną dwa pręty, za wszelkie wskazówki będę wdzięczny.
pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.