SirHenry Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Witam!!Mam zamiar przesiąść się z Proximy na coś i tym czymś ma być właśnie explorer. stąd moje pytanie a mianowicie czy pomiędzy modelami exII i ex se jest w praktyce duża różnica?? bo używaną II można dostać w całkiem rozsądnej cenie i nie wiem czy warto jeszcze dozbierać na model se (nie se professional tylko se bo wiem że professional różni się przede wszystkim nową cewką).Z góry dzięki za odpowiedziPozdrawiam!!!
SirHenry Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Hmm, o tym nie słyszałem.Czy porównywał ktos oba te modele??chodzi mi przede wszystkim o zasięgi i szybkość reakcji
sla1971 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Mialem ex2 a teraz SE PRO i wcale nie podzielam tych opinii.
adam793 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Posiadam se pro z cewką 11 jest bardzo szybki o skuteczny,szlak mnie bierze tylko że taki jest delikatny po paru wyjściach osłona cewki porysowana jak ch....strach ją zdjąć ,podłokietnik też delikatny,w poprzednim moim minelabie jakoś wszystko z lepszych materiałów było robione,jak kupujesz to kupuj z cewką 11
tom13sty Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Też jestem ciekaw jaka różnica między ex II a ex II se. Czy prócz cewki slim różnica jest ?
SirRaf Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 koledzy moge miec ex 2 za 1600 czy to dobra cena za ten sprzęcik ? i po drugie czy naprawde jest taki mułowaty w stosunku do ex se??
o1franki Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Czytalem gdzies na forum ze roznice miedzy opisywanymi modelami sa 2. Cewka Napis Pro... na wykrywce ;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.