SirHenry Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 Witam!!Mam zamiar przesiąść się z Proximy na coś i tym czymś ma być właśnie explorer. stąd moje pytanie a mianowicie czy pomiędzy modelami exII i ex se jest w praktyce duża różnica?? bo używaną II można dostać w całkiem rozsądnej cenie i nie wiem czy warto jeszcze dozbierać na model se (nie se professional tylko se bo wiem że professional różni się przede wszystkim nową cewką).Z góry dzięki za odpowiedziPozdrawiam!!!
Mati$ Napisano 3 Kwiecień 2010 Napisano 3 Kwiecień 2010 Chodza sluchy ze II z pro coil jest lepsza od SE.
SirHenry Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 Hmm, o tym nie słyszałem.Czy porównywał ktos oba te modele??chodzi mi przede wszystkim o zasięgi i szybkość reakcji
sla1971 Napisano 3 Kwiecień 2010 Napisano 3 Kwiecień 2010 Mialem ex2 a teraz SE PRO i wcale nie podzielam tych opinii.
adam793 Napisano 3 Kwiecień 2010 Napisano 3 Kwiecień 2010 Posiadam se pro z cewką 11 jest bardzo szybki o skuteczny,szlak mnie bierze tylko że taki jest delikatny po paru wyjściach osłona cewki porysowana jak ch....strach ją zdjąć ,podłokietnik też delikatny,w poprzednim moim minelabie jakoś wszystko z lepszych materiałów było robione,jak kupujesz to kupuj z cewką 11
tom13sty Napisano 30 Maj 2013 Napisano 30 Maj 2013 Też jestem ciekaw jaka różnica między ex II a ex II se. Czy prócz cewki slim różnica jest ?
SirRaf Napisano 23 Kwiecień 2014 Napisano 23 Kwiecień 2014 odświeżam, pomoże ktoś z kolegów dosyć pilne
SirRaf Napisano 24 Kwiecień 2014 Napisano 24 Kwiecień 2014 koledzy moge miec ex 2 za 1600 czy to dobra cena za ten sprzęcik ? i po drugie czy naprawde jest taki mułowaty w stosunku do ex se??
o1franki Napisano 6 Maj 2014 Napisano 6 Maj 2014 Czytalem gdzies na forum ze roznice miedzy opisywanymi modelami sa 2. Cewka Napis Pro... na wykrywce ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.