jacek1962 Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 Mam pytanie czy ktoś z Was posiada lub czytał tą książkę.Ja czekam na wersję angielsko języczną z wyd Fedorowicz/nie znam niemieckiego/Prośba o krótką informację recenzję.Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romano63 Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Totenkopf-Division - Damals - Erinnerungen an grosse Tage der SS Totenkopf-Division im franzoesischen Feldzug 1940 Mam taką w wersji elektronicznej i pare innych o tej dywizji.Poszukaj w emulu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 Ja tą książkę chcę kupić,cały problem to to że na razie jest ona tylko w wersji niemieckojęzycznej.Fedorowicz zapowiada ją na połowę roku 2010/w tej chwili tłumaczą/Dlatego proszę tylko o tym co to jest,/ mam poprzednią monografię Tigers Das Reich /tegoż autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.